Actualidad



Els senadors del PP fan 'lobby' contra l'ampliació del Parc de Cabrera

Por  ARA BALEARS 

"És un autèntic despropòsit", assegura Catalina Soler davant la ministra Tejerina

Els senadors del PP i la ministra de Medi Ambient, Isabel García Tejerina. / PP

Hores després que la Mesa del Congrés confirmàs el vet del govern del PP a la proposició de llei contra els hidrocarburs, els senadors electes de la formació per Mallorca, Miquel Ramis i Catalina Soler, i el d'Eivissa i Formentera, Santiago Marí, varen mantenir una trobada amb la ministra d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, segons han explicat aquest dimecres a través d'un comunicat.

El motiu de la trobada va ser denunciar, entre d'altres coses, el “despropòsit”, en paraules de Soler, del projecte d'ampliació del Parc de Cabrera, a través del qual el Govern pretén multiplicar per nou el nombre d'hectàrees de protecció. "És un autèntic despropòsit, però hem trobat total col·laboració per part de la ministra, que ens ha confirmat que no es farà res sense consens amb totes les entitats afectades", va assegurar Soler, segons recull el comunicat. “Recordam que aquesta decisió afectaria el trànsit marítim, Foment i l'Ajuntament de Campos, entre d'altres”, afirma el partit en el comunicat.

En la trobada, informa el partit, es varen tractar altres temes d'interès per a les Balears, com les mesures contra la ' Xylella fastidiosa' i la plaga de serps que pateixen les Pitiüses.